Οι καλύτερες παγωτομηχανές | Επικοινωνία
2310.444.211 (Θεσσαλονίκη)
210.3000.628 (Αθήνα)
info@protelex.gr

Πως να επιλέξετε παγωτομηχανή

Οι παγωτομηχανές Protelex είναι διαθέσιμες σε διάφορες εκδόσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες στο χώρο της εστίασης και συγκεκριμένα στο χώρο του παγωτού. Αυτό όμως μπορεί να σας προκαλεί μια μικρή σύγχυση καθώς δε μπορείτε να αποφασίσετε, ποιά παγωτομηχανή ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.

Αυτό το άρθρο έχει αυτό το σκοπό: Να σας κατευθύνει προς την σωστή απόφαση, γύρω από την αγορά παγωτομηχανής.

Παγωτομηχανές Protelex

  • Αξιόπιστες και αποδοτικές
  • Καταπληκτική απόδοση του προϊόντος
  • Εγγύηση 1 χρόνο
  • Φανατική υποστήριξη για πάντα

Γιατί παγωτομηχανή Protelex

Ας ξεκινήσουμε από τον ορισμό των αναγκών σας. Υποθέτουμε ότι διαθέτετε ένα κατάστημα εστίασης με καλή προς ικανοποιητική κίνηση πελατών. Επίσης υπάρχει αρκετή "περατζάδα" από το κατάστημά σας μπροστά(δηλαδή κόσμος που κινείται και κάνει τη βόλτα του). Σ'αυτή την περίπτωση και εφόσον έχετε τον κατάλληλο χώρο, θα σας προτείναμε μια επιδαπέδια παγωτομηχανή. Οι παγωτομηχανές Protelex προσφέρουν 3 διαφορετικά μοντέλα στην κατηγορία των επιδαπέδιων(θα δούμε τις διαφορές πιο κάτω). Έχοντας μια επιδαπέδια παγωτομηχανή μπορείτε να την μετακινείτε μέσα-έξω στο κατάστημά σας. Βγάζοντας την παγωτομηχανή έξω, μπροστά από το κατάστημά σας, προσελκύετε δεκάδες κόσμου που βλέπουν την μηχανή. Μ'αυτό τον τρόπο, έχοντας τη μηχανή παγωτού έξω από το κατάστημα, κερδίζετε δεκάδες πελάτες που δε θα βλέπαν τη μηχανή εαν αυτή ήταν μέσα στο κατάστημα.

Δεν μπορούν όλες οι παγωτομηχανές να δουλέψουν σε εξωτερικούς χώρους, το καλοκαίρι. Αυτό συμβαίνει λόγω υψηλής θερμοκρασίας και υγρασίας. Οι παγωτομηχανές Protelex είναι ειδικά κατασκευασμένες για το κλίμα της Ελλάδας και αντέχουν τις υψηλές θερμοκρασίας και τα μεγάλα ποσοστά υγρασίας.

Πως να επιλέξετε ανάμεσα στα διάφορα μοντέλα

Τα διάφορα μοντέλα παγωτομηχανών, πέρα από επιδαπέδια και επιτραπέζια, διαφέρουν για τη παραγωγική τους δυναμικότητα. Πόσο παγωτό δηλαδή παράγουν ανά ώρα. Υπάρχουν τα αρχικά μοντέλα με παραγωγή 25λίτρα / ώρα(περίπου 250 χωνάκια) και ανεβαίνουμε εως και 40 λίτρα / ώρα - δηλαδή περίπου 400 χωνάκια την ώρα. Το 80% των καταστημάτων επιλέγει τα αρχικά μοντέλα καθώς ήδη τα 250 χωνάκια / ώρα είναι ένα νούμερο αρκετά μεγάλο για τα περισσότερα καταστήματα εστίασης. Εαν το κατάστημά σας βρίσκεται σε ένα κεντρικό τουριστικό σημείο, με δεκάδες κόσμου να περνάνε, τότε μια μεγάλη παγωτομηχανή με αρκετά υψηλή παραγωγική δυνατότητα, θα είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Το αυξημένο κόστος θα αποσβεσθεί σχετικά άμεσα καθώς θα έχετε τη δυνατότητα να εξυπηρετείτε αρκετούς παραπάνω πελάτες

Πότε να επιλέξετε μια επιτραπέζια παγωτομηχανή

Επιτραπέζια παγωτομηχανή θα επιλέξετε όταν είστε περιορισμένοι στο χώρο σας ή θέλετε να μεταφέρετε τη παγωτομηχανή σε διάφορες εκδηλώσεις. Οι παγωτομηχανές είναι αρκετά βαριές - περίπου στα 90κg οι επιτραπέζιες. Η μεταφορά τους δεν είναι εύκολη και χρειάζονται 3-4 άτομα για να γίνει αυτό. Επίσης, μετά από κάθε μεταφορά η παγωτομηχανή θα πρέπει να κάτσει 6-12 ώρες πριν τη βάλετε στη μπρίζα - ειδάλλως μπορεί να καταστρέψετε τον κομπρέσσορα και να τον κάψετε. Οι επιτραπέζιες παγωτομηχανές επιλέγονται όταν έχουμε περιορισμένο χώρο ή θέλουμε να τις εντοιχίσουμε μέσα στο κατάστημα, σε ειδικούς χώρους - όπως συμβαίνει με τα καταστήματα frozen yogurt.

Είναι αξιόπιστες οι παγωτομηχανές Protelex;

Οι μηχανές παγωτού Protelex είναι τα πλέον αξιόπιστα μηχανήματα επαγγελματικής εστίασης, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη. Μόνο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, πάνω από 600 καταστήματα εστίασης, όπως καφέ-αναψυκτήρια, ζαχαροπλαστεία,φούρνοι,κ.α. έχουν εμπιστευτεί τις παγωτομηχανές Protelex για τις ανάγκες του παγωτού τους. Δείτε από κοντά τις επαγγελματικές μηχανές Protelex σε μια από τις εκθέσεις μας, είτε στην Αθήνα είτε στη Θεσσαλονίκη!

 

Προϊόντα Protelex

Μερικά από τα προϊόντα Protelex