Οι καλύτερες παγωτομηχανές | Επικοινωνία
2310.444.211 (Θεσσαλονίκη)
210.3000.628 (Αθήνα)
info@protelex.gr

Επαγγελματική παγωτομηχανή RETRO

Επαγγελματική παγωτομηχανή RETRO

Αγαπητοί φίλοι επισκέπτες και συνεργάτες,

Με χαρά σας παρουσιάζουμε τη νέα παγωτομηχανή, για το 2017 - μοντέλο RETRO/Vintage. Η νέα επαγγελματική παγωτομηχανή Protelex ξεχωρίζει για το καταπληκτικό design και την κορυφαία αξιόπιστη λειτουργία.

Με βασική αρχή το σχεδιαστικό της κομμάτι, η παγωτομηχανή RETRO τραβάει τα βλέμματα πάνω της. Ένα καταπληκτικό VINTAGE σχέδιο παγωτομηχανής που μαγνητίζει τους πελάτες και μας γυρνάει σε μια άλλη εποχή.

Η παγωτομηχανή RETRO/VINTAGE καλύπτει μια ευρεία γκάμα καταστημάτων καθώς έχει πολύ ισχυρές παραγωγικές δυνατότητες. Πιο αναλυτικά, η επαγγελματική παγωτομηχανή RETRO παράγει 25 λίτρα παγωτό / ώρα ή πιο συγκεκριμένα 250 χωνάκια των 100 γραμμαρίων. Είναι μια αρκετά μεγάλη ποσότητα που καλύπτει πάνω από το 90% των καταστημάτων. Εαν έχετε μεγαλύτερες ανάγκες σε παραγωγή, τότε σας προτείνουμε να δείτε τα μεγαλύτερα μοντέλα παγωτομηχανών PROTELEX που μπορούν να καλύψουν εως και 400 χωνάκια / ώρα.

επαγγελματικη παγωτομηχανη

Η μηχανή παγωτού RETRO έχει όλα τα τεχνολογικά επιτεύγματα των μηχανών Protelex. Διαθέτει σύστημα διόγκωσης που πρεσάρει αέρα στο μίγμα του παγωτού, λειτουργία standby για το βράδυ που από την μια συντηρεί το μίγμα για όλη τη διάρκεια της νύχτας(έτσι δε χρειάζεται κάθε ημέρα καθάρισμα η παγωτομηχανή) και από την άλλη σας εξοικονομεί ΠΟΛΥ ρεύμα, καθώς η παγωτομηχανή λειτουργεί μόνο 10' κάθε 1 ώρα. Αυτή είναι μια σημαντική τεχνολογία των παγωτομηχανών Protelex καθώς σας βοηθάει να μειώσετε εως και 40% την κατανάλωση ρεύματος στη χρήση της παγωτομηχανής. Επίσης, μεταφέρει το καθάρισμα της παγωτομηχανής για 1 φορά μόνο την εβδομάδα. Έχοντας δυνατή, συνεχή, ψύξη πάνω στους κάδους, το μίγμα παγωτού διατηρείτε φρέσκο, όπως την πρώτη ημέρα, για εως και 6 ημέρες.

Στις υπόλοιπες τεχνολογικές υπεροχές της παγωτομηχανής Protelex είναι η αξιόπιστη και τέλεια απόδοση του προϊόντος. Με τις μηχανές παγωτού Protelex θα έχετε ένα καταπληκτικό προϊόν το οποίο θα απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι. Οι παγωτομηχανές Protelex - και η παγωτομηχανή RETRO συμπεριλαμβανομένου - είναι διαμορφωμένες και κατάλληλες για όλα τα μίγματα παγωτού. Όμως η εταιρεία μας έχει προχωρήσει στη παραγωγή ενός ειδικού μίγματος παγωτού που εναρμονίζεται 100% με τις παγωτομηχανές και παράγουν σε συνεργασία ένα τέλειο, βελούδινο αποτέλεσμα.

επαγγελματικη παγωτομηχανη

Η παγωτομηχανή RETRO εξοπλίζεται εκτός των άλλων με ψηφιακό μετρητή παγωτών - έτσι μπορείτε να ξέρετε ανά πάσα ώρα και στιγμή πόσα παγωτά έχετε πουλήσει κατά προσέγγιση 95% . Με αυτό το τρόπο μπορείτε να ελέγχετε τους υπαλλήλους σας και να διαχειρίζεστε καλύτερα τα λειτουργικά σας έξοδα και τις α' ύλες.

Όλες οι παγωτομηχανές PROTELEX είναι κατάλληλες για το κλίμα της Ελλάδας - δηλαδή τις υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μαζί με την υψηλή υγρασία. Με δυνατούς ΙΤΑΛΙΚΟΥΣ κομπρέσσορες ASPERA, καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες πάνω σε παγωτό soft.

Δείτε όλα τα μοντέλα με τις παγωτομηχανές PROTELEX και επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310.444211 (Θεσσαλονίκη) ή 210.3000628 (Αθήνα) για τη δική σας επαγγελματική παγωτομηχανή!

 

Προϊόντα Protelex

Μερικά από τα προϊόντα Protelex